Nagyvilág

Letartóztattak egy apát, miután pisztolypárbajra hívta ki lányát

Kissé elfajult egy vita az amerikai férfi otthonában. Több lövés is eldördült.

Letartóztattak egy 38 éves férfit a coloradói El Paso megyében, miután egy családi perpatvar közben előkapta a pisztolyát, és párbajra kényszerítette kiskorú lányát – közölte a helyi rendőrség. A közlemény szerint több lövés is eldördült, de szerencsére senki sem sérült meg.

A rendőrség közleménye szerint Robert Williams a lányával veszekedett, ami addig fajult, hogy a férfi pisztolyt fogott a feleségére és gyerekre, majd megparancsolta lányának, hogy menjen át ez másik szobába, vegyen magához egy fegyvert, hogy párbajozzanak.

A beszámoló szerint „küzdelem alakult ki”, ami közben az apa leadott egy lövést, majd a lány is apja irányába lőtt. Szerencsére egyik lövedék sem talált el senkit, és senki sem sérült meg – közölte a rendőrség.

A közlemény szerint a feleség ekkor gyermekeivel együtt el akart menekülni a házból, de Williams a kamrába szaladt, és magához vette egy vadászpuskát, amit a feleségére fogott. A nőnek azonban sikerült elvennie a férfitól a puskát, és gyermekeivel együtt egyik szomszédjához ment, ahonnan kihívta a rendőröket.

Williamst a rendőrség letartóztatta, és fegyverrel való fenyegetés, tiltott fegyverhasználat valamint gyermekbántalmazás vádjával indítottak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik