Nagyvilág

Kiakadtak a Bataclan tulajdonosai az Eagles of Death Metal frontemberére

Jesse Hughes a hely biztonsági személyzetével kapcsolatban állt elő összeesküvés-elmélettel.

Feldühítette a párizsi Bataclan koncertterem tulajdonosait, hogy az Eagles of Death Metal zenekar frontembere, Jesse Hughes egy interjúban arról beszélt, hogy a szórakozóhely biztonsági személyzete is felelős lehetett a novemberi terrortámadásért.

„Amikor először bementem a helyre, elsétáltam egy fickó mellett, aki elvileg a backstage biztonságáért felelt. Rám se nézett. Egyből odamentem a szervezőhöz és megkérdeztem, hogy ki ez a srác? Azt akarom, hogy cseréljék le! Mire azt felelte, hogy más biztonságiak még nem érkeztek meg” – mondta Hughes, hozzátéve, hogy szerinte „nyilvánvaló, hogy oka volt annak”, hogy hiányos volt a biztonsági személyzet.

A Bataclan tulajdonosai nyilatkozatot adtak ki, melyben azt írják: „Jesse Hughes súlyos rágalmakat fogalmazott meg a Bataclan személyzetével kapcsolatban. Jelenleg nyomozás zajlik, szeretnénk, ha ez higgadtan menne végbe. Eddig minden tanúvallomás megerősítette a biztonsági személyzet tagjainak professzionális és bátor helytállását a november 13-i estén, emberek százai köszönhetik életüket az ő fellépésüknek” – írták. (The Guardian)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik