Nagyvilág

Kétszer gondolta meg magát a késelő feleség

Egy külön erre a célra vásárolt konyhakéssel szúrta meg munkából hazatérő férjét a 34 éves Tracy L. Fleischer, a georgiai Augustában március 4-én, pénteken. A nő megijedt, meggondolta magát, autóba rakta a férfit, és elindult vele a kórházba. Az úton azonban úgy adódott, hogy ismét meggondolta magát, ezért újra szúrt.

Fleischert aznap éjjel az otthonában tartóztatták le a rendőrök. Keresték a kést, illetve a vásárlásról szóló hitelkártya-bizonylatot, a nő azonban azt mondta nekik, hogy egyrészt készpénzért vette, másrészt kidobta a fegyverét az autó ablakán, valahol út közben.

A bíróság kétrendbeli súlyos testi sértés vádjával előzetes letartóztatásba helyezte a nőt, az óvadékát pedig 75 ezer dollárban állapította meg. Ha valaki hajlandó is letenni érte ekkora összeget, Fleischer csak azzal a feltétellel várhatja szabadlábon a tárgyalását, hogy nem megy sem férje, sem legidősebb lánya közelébe, aki végignézte az otthoni késelést.

A kiskorú szemtanútól sok dolgot tudtak meg a nyomozók. Például, hogy Fleischer azért vásárolt új kést a támadáshoz, mert a férje időnként eldugta otthon az összes veszélyes tárgyat, nehogy valami hasonló történhessen. Aznap, amikor a férfi hazament ebédelni, már aggódott, hogy a felesége dühöngeni fog, mert megláthatott valamit a férfi Instagram-oldalán, ami nem tetszik neki. Aztán nem sokkal azután, hogy visszament dolgozni, Fleischer elment kést venni.

Amikor a férfi délután 4 után hazaért az asszony szólt a lányának, hogy menjen ki, majd megmarkolta a kést. A gyerek azonban lemerevedett, így az ajtóból végignézte, ahogy anyja az apjának esik. A lány azt mondta, ő ragadta meg az apja ingét és rángatta ki a előszobából, az ajtót pedig becsapta az anyja orra előtt. Odaadta a saját pólóját az apjának, hogy a sebre szoríthassa, aztán a szobájába menekült és bezárkózott, mert félt, hogy az anyja rá is megharagudott.

A bíró elmondta, hogy a Fleischerre kiróható legsúlyosabb büntetés akár 30 év is lehet. Az ügyész szigorú ítéletre számít, mert mint mondta, csak a szerencsén múlt, hogy nem gyilkossági ügyet tárgyalnak. A szúrások a férfi létfontosságú szerveit is érték, de úgy tűnik, az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét.

(via Central Maine)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik