Külföld

Kétszer gondolta meg magát a késelő feleség

24.hu
24.hu

2016. 03. 10. 08:35

Egy külön erre a célra vásárolt konyhakéssel szúrta meg munkából hazatérő férjét a 34 éves Tracy L. Fleischer, a georgiai Augustában március 4-én, pénteken. A nő megijedt, meggondolta magát, autóba rakta a férfit, és elindult vele a kórházba. Az úton azonban úgy adódott, hogy ismét meggondolta magát, ezért újra szúrt.

Fleischert aznap éjjel az otthonában tartóztatták le a rendőrök. Keresték a kést, illetve a vásárlásról szóló hitelkártya-bizonylatot, a nő azonban azt mondta nekik, hogy egyrészt készpénzért vette, másrészt kidobta a fegyverét az autó ablakán, valahol út közben.

A bíróság kétrendbeli súlyos testi sértés vádjával előzetes letartóztatásba helyezte a nőt, az óvadékát pedig 75 ezer dollárban állapította meg. Ha valaki hajlandó is letenni érte ekkora összeget, Fleischer csak azzal a feltétellel várhatja szabadlábon a tárgyalását, hogy nem megy sem férje, sem legidősebb lánya közelébe, aki végignézte az otthoni késelést.

A kiskorú szemtanútól sok dolgot tudtak meg a nyomozók. Például, hogy Fleischer azért vásárolt új kést a támadáshoz, mert a férje időnként eldugta otthon az összes veszélyes tárgyat, nehogy valami hasonló történhessen. Aznap, amikor a férfi hazament ebédelni, már aggódott, hogy a felesége dühöngeni fog, mert megláthatott valamit a férfi Instagram-oldalán, ami nem tetszik neki. Aztán nem sokkal azután, hogy visszament dolgozni, Fleischer elment kést venni.

Amikor a férfi délután 4 után hazaért az asszony szólt a lányának, hogy menjen ki, majd megmarkolta a kést. A gyerek azonban lemerevedett, így az ajtóból végignézte, ahogy anyja az apjának esik. A lány azt mondta, ő ragadta meg az apja ingét és rángatta ki a előszobából, az ajtót pedig becsapta az anyja orra előtt. Odaadta a saját pólóját az apjának, hogy a sebre szoríthassa, aztán a szobájába menekült és bezárkózott, mert félt, hogy az anyja rá is megharagudott.

A bíró elmondta, hogy a Fleischerre kiróható legsúlyosabb büntetés akár 30 év is lehet. Az ügyész szigorú ítéletre számít, mert mint mondta, csak a szerencsén múlt, hogy nem gyilkossági ügyet tárgyalnak. A szúrások a férfi létfontosságú szerveit is érték, de úgy tűnik, az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét.

(via Central Maine)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Visitors walk past a 5G logo during the Mobile World Congress on the third day of the MWC in Barcelona, on March 1, 2017. 
Phone makers will seek to seduce new buyers with artificial intelligence functions and other innovations at the world's biggest mobile fair starting today in Spain. / AFP PHOTO / Josep Lago
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.