Nagyvilág

Lelőttek egy hatéves kisfiút Miamiban

Tini nindzsa teknőcös ruhadarabokkal emlékeznek rá a helyiek.

Meglőttek egy hatéves kisfiút Miamiban szombaton délután. Nem a gyermek volt a célpont, de eltalálták, és hiába rohantak vele a kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség közlése szerint egy autó hajtott a közelbe, amiből két férfi szállt ki, majd a lövöldözés után elhajtottak, azóta is keresik őket. A helyi rendőrfőnök azt mondta: ő is dühös, a kollégái is, és az egész helyi közösség az. „Remélem, mindenki elég dühös ahhoz, hogy elég információ gyűljön össze az elkövetők letartóztatásához” – tette hozzá.

Miután az apa megtudta, hogy elvesztette fiát, a kórház előtt készített egy videót, amit feltöltött a Facebookra, és arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak. A férfi élesen kikelt a fegyveres erőszak ellen az üzenetben.

A gyászoló családtagok elmondták: az elsős kissrác nagyon szerette a focit és a Tini nindzsa teknőcöket. Nagynénje a lövöldözés helyszínére megemlékezést hirdetett, azt kérte a résztvevőktől, hogy vigyenek fehér gyertyákat és fehér léggömböket, és ha tudnak, vegyenek fel valamilyen tini nindzsa teknőcös ruhadarabot. (CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik