Nagyvilág

Meggyilkolta a részeg exbarátját – a Facebookon vallott a 18 éves nő

Körözést adott ki a kaliforniai San Bernardino rendőrkapitánysága a 18 éves  Nakasia James ellen, miután a nő azt írta egy posztban a Facebookon, hogy dulakodás közben halálra késelte a részegen rátámadó volt barátját, a 21 éves Dorian Powellt.

James hétfő óta szökésben van, nem sokkal az után szívódott fel, hogy ezt írta:

kép: Facebook
kép: Facebook

„Csak el akarom mondani, mielőtt elkapnak, tegnap éjjel az exem részeg volt és megtámadott, az arcomba vágott, és tényleg komolyan verekedtünk, és én megszereztem a kést, és leszúrtam, de nem akartam igazán bántani, de megtettem, és ő meghalt, úgyhogy most szökésben vagyok, a zsaruk keresnek, de isten a tanúm, hogy nem akartam leszúrni, de elveszítettem az eszem, a szemembe vágott, és csak felkaptam valamit. Bocsáss meg uram, remélem megbocsátasz, és bocsáss meg Dorian Powell, nyugodj békében.”

kép: Facebook / San Bernardino PD
kép: Facebook / San Bernardino PD

„A nyomozók vizsgálják a Facebook oldalt, megnézték a nő számos bejegyzését” – mondta el egy helyi tévé híradójának Elieen Hards, a San Bernardino-i rendőrség szóvivője. Nakasia James profilját azóta törölték a közösségi portálról.

A rendőrség egy bejelentés alapján hétfőn egy lakásban megtalálta Powell holttestét, szúrt sebek voltak rajta, az ügyben gyilkosság gyanújával indítottak nyomozást. A ház gondnoka, Melissa De Los Santos azt mondta, hogy hétfőn este beszélt a szökésben lévő lány anyjával. A nő azt mondta, hogy a lánya arcán csúnya véraláfutások voltak, amikről fotói is voltak.

Dorian Powell (kép: Twitter / San Bernardino PD)
Dorian Powell (kép: Twitter / San Bernardino PD)

Los Santos azt mondta a nyomozóknak, hogy a leszúrt férfi mindig nagyon erőszakos volt a lánnyal. A rendőrség egyelőre nem vádolja Jamest gyilkossággal, de Powell halála miatt szeretnének vele beszélni. Ebben az évben ez már a harmadik gyilkosság volt San Bernardinoban.

(via: Huffington Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik