habony árpád (habony árpád)
Külföld

Tarlós köszönetet mondott Habony Árpádnak

24.hu
24.hu

2016. 01. 14. 17:56

A főpolgármester szerint a tanácsadó közvetített közte és Orbán Viktor között.

„Örülök neki, hogy Orbán Viktor így alakította a dolgokat” – ezzel kommentálta az Index kérdésére Tarlós István, hogy a kormány átveszi az agglomerációs közlekedéssel járó terheket. A városvezető szerint megvan a megegyezés, hamarosan megtárgyalják a fejlesztési miniszterrel a részleteket.

A főpolgármester nem cáfolta, hogy Habony Árpád közvetített az ügyben. A miniszterelnöki főtanácsadó „pozitív, jószolgálati szerepet töltött be” – mondta Tarlós, amit meg is köszönt Habonynak.

Az Index szerint ez az első eset, hogy egy fontos fideszes politikus elismeri, hogy az átláthatatlan jövedelmi viszonyai ellenére extravagáns életmódjával nagy feltűnést keltő Habony operatív politikai szerepet kapott. Pedig Orbán Viktor tavaly áprilisban még „a sajtó által keltett feszkónak” nevezte a Habony politikai szerepére vonatkozó állításokat, melyekkel „nem tud mit kezdeni”.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

lavina (lavina)Bajban van a diákjait lavinába vezető tanár
A group that calls themselves the 'Soldiers of Odin' demonstrate with a banner reading "Common sense to immigration" on January 8, 2016 in Joensuu, eastern Finland.
Volunteer street patrols linked to neo-Nazi groups have emerged in several Finnish towns in recent months claiming to protect locals from what they call "Islamic intruders", a trend the Finnish government condemned on Thursday. / AFP / Lehtikuva / Minna Raitavuo / Finland OUTGárdát alapítottak finnek a menedékkérők ellen