Nagyvilág

A világ leghülyébb kifogásával védekezik a bíróságon egy dúsgazdag erőszaktevő

Általában gúnyos reakcióként szokott elhangzani, amikor egy férfi azt mondja, hogy véletlenül lépett félre: „igen, és hogyan történt? Ráestél és beleakadt a farkad?”

Abszurd felvetés, egy milliomos, londoni ingatlanfejlesztő, aki egy tini megerőszakolása miatt áll bíróság előtt, mégis ezzel védekezik. A 46 éves Ehsan Abdulaziz a vád szerint a lakásában mászott rá egy tizennyolc éves lányra, aki a kanapén aludt.

A történet tavaly augusztusban kezdődött. Abdulaziz egy felkapott londoni klubban futott össze egy régi ismerősével, és annak barátnőjével, a későbbi áldozattal. Az este végén felajánlotta a lányoknak, hogy hazaviszi őket az Aston Martinjával.

Végül azonban mindhárman a férfi lakására mentek, ahol az áldozat lefeküdt a kanapéra aludni, míg a férfi és a régi barátnő a hálószobába mentek és lefeküdtek egymással. Az áldozat az után csak annyira emlékszik, hogy kora reggel arra ébredt, hogy a férfi rajta fekszik, és megpróbál beléhatolni.

A lány megijedt, és mivel a hálószobában alvó barátnőjét nem tudta felébreszteni, felhívta két barátját, aztán a rendőrséget is. Amikor a helyszínre érő rendőrök letartóztatták, Abdulaziz azt mondta a lánynak: „be is kell majd ám bizonyítanod!”

A rendőrségen a férfi először az vallotta, hogy reggel, fél hat körül kiment a konyhába egy pohár vízért, és amikor a nappaliban ki akarta kapcsolni a tévét, a lány volt az aki magához húzta őt, és a lábai közé irányította a kezét. Abdulaziz azt állította a lány épp attól dühödött be, hogy elutasította őt, és azt mondta, inkább hív neki egy taxit.

Májusban azonban a DNS tesztek bebizonyították, hogy az áldozat testén, és vaginájában is ott voltak a vádlott spermanyomai. Abdulaziz ekkor megváltoztatta a sztoriját. Azt mondta, hogy épp azelőtt fejezte be a szeretkezést a hálószobában a barátnővel, hogy kiment a vízért. Ekkor még mindig erekciója volt, és a kezén, illetve a péniszén is volt sperma. Azt mondta, hogy a 18 éves lányra akkor kerülhetett az ondóból, amikor megpróbálta őt magára húzni: „ráestem, és a péniszem valahogy beakadhatott a vaginájába” – állította.

Az ügyész a bíróságra bízta, hogy megítélje Abdulaziz sztoriját. A tárgyalás folytatódik.

(via Independent.ie)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik