Nagyvilág

Másodpercekkel a robbanás előtt mentett ki egy családot az égő autóból

Hősként ünnepelnek Kínában egy fiatalembert, aki terhes felesége mellől szállt ki autójából, hogy saját életének kockáztatásával segítsen egy égő autóban rekedt családnak. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a férfi alig pár másodperccel azelőtt mentett ki mindenkit a lángoló járműből, hogy az felrobbant.

A beszámolók szerint a férfi  Jiangsu tartomány egyik autópályáján utazott feleségével és sógorával, amikor egy kanyar után észrevette a korlátnak csapódott járművet, amiben egy férfi, egy nő és egy kisgyerek volt. Wu Chenjia azonnal megállt, és odarohant az égő autóhoz, hogy segítsen a roncsok közé rekedt családon.

Másodpercekkel az autó felrobbanása előtt mentett ki belőle egy háromtagú családot egy hősként ünnepelt kínai férfi.
Másodpercekkel az autó felrobbanása előtt mentette ki belőle a háromtagú családot egy hősként ünnepelt kínai férfi.

A feleséget és a kisgyereket hamar ki tudta emelni, de a férjjel már nehezebb dolga volt. A beszámolók szerint a férfi odaüvöltötte neki, hogy ne vesződjön vele, inkább meneküljön, mert az autó nemsokára fel fog robbanni, de Wu nem hallgatott rá, és kihúzta. Öt másodperccel később a jármű felrobbant.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az autóból kimentett család minden tagját kórházba szállították. A feleség és a gyerek csak kisebb sérüléseket szenvedett, és az autót vezető családfő is stabil állapotban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik