Nagyvilág

Női nemiszerv-csonkokkal volt tele a fegyverkereskedő fagyasztója

Huszonegy, műanyag zacskókba csomagolt, női nemiszerv-csonkot találtak egy Dél-Afrikában élő, dán fegyverkereskedő fagyasztójában a rendőrök. A lakásban kábítószerek, és csonkításra alkalmas orvosi eszközök is voltak. A 63 éves Peter Frederiksent letartóztatták, és előzetes letartóztatásba helyezték – írja a Mirror.

A rendőrséget Frederiksen 28 éves felesége értesítette, aki azt mondta, hogy a férje benyugtatózta, és őt is megcsonkította. A fegyverkereskedő viszont azt vallotta, hogy fogalma sem volt arról, hogy mi van a fagyasztóban, az orvosi eszközök pedig mind a feleségéé voltak.

A nő Leshotóból származik, ahol Frederiksennek van egy másik fegyverboltja. A férfi szerint az asszony ott akarhatta eladni a testrészeket. Azt mondta, hogy a feleségével egy ideje már elhidegültek egymástól, válófélben voltak.

A rendőrök női körülmetélésekről készült fotókat is találtak Frederiksenék házában. A férfi szerint, azok Lesotóban készültek: „engedélyt kaptam, hogy fotózzam a folyamatot a hegyekben, ott ahol még ma is körülmetélik a nőket. De Dél-Afrikában soha nem volt semmi közöm ilyesmihez” – nyilatkozta a férfi egy dán lapnak.

A rendőrség keresi az áldozatokat, és nem csak azokat, akiknek a testrészeit megtalálták a fagyasztóban. „Ebben a pillanatban nem tudjuk, hányan lehetnek, rengeteg fénykép van. Kiterjesztettük és keresést és folytatjuk a gyanúsított kihallgatását. Úgy gondoljuk ismerte az áldozatokat, és azt is tudja, hol kell keresnünk őket” – nyilatkozta Masilela Langa, rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik