Nagyvilág

Lefejeztek egy magyar nőt Izraelben

A lefejezett, végtagok nélküli testet vasárnap találták meg Tel-Aviv déli részén. Egy török férfit gyanúsítanak a gyilkossággal.

Egy 45 éves romániai magyar nő lefejezett holttestét találták meg Tel Avivban – írja a manna.ro.

D. Ilona tíz évvel ezelőtt ment dolgozni Izraelbe, 24 éves lánya otthon maradt és tanárnőként dolgozott. A meggyilkolt asszony ritkán utazott haza, lányával azonban folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Egykori szomszédja szerint Ilona „dolgos asszony volt”.


Forrás: manna.ro

A Bihar megyei Érmihályfalváról származó nő lefejezett, végtagok nélküli holttestét Tel Aviv déli részén találták meg vasárnap.

A rendőrök egy török férfit gyanúsítanak a gyilkossággal.

Az 50 éves Avdan Demirant kedden tartóztatták le – a férfi épp egy Törökországba tartó repülőgépre igyekezett felszállni A gyanúsított a rendőrség szerint beismerő vallomást tett: elmondta, hogy előbb megfojtotta áldozatát, majd a holttestet feldarabolta, s egy bőröndbe tette, hogy eltüntesse a nyomokat.

A török férfi 18 hónapja lakott Izraelben és egy építkezésen dolgozott. Azt még nem tudni, hogy egyedül követte-e el tettét.

A lefejezett, végtagok nélküli testet vasárnap találták meg Tel-Aviv déli részén. Az áldozatot DNS-minta alapján azonosították. A feje és a gyilkos fegyver még nem került elő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik