Közélet

Orbán Bözsi nénivel gyurcsányozott, Gyurcsány meg bajnaizott

Bözsi nénitől elvette a Gyurcsány a nyugdíjat, de a Gyurcsány szerint a Bajnai vette el és az Orbán nem adja vissza. Tetszik tudni követni?

A magyarországi, kommunizmus illatú agitációs propaganda egyik tetőpontja volt, amikor Orbán Viktor kormányfő Facebook-oldalára kikerült szombaton egy falusi látogatásán forgatott videó. A pártelnök-miniszterelnök a nagygéci Csúcs Imrénéhez látogatott – akinek faluját mellesleg EU-s pénzből csinosították ki anno.

A beszélgetésben természetesen szó esett az átkosról, az elmúltnyolcévről, Gyurcsány Ferenc exkormányfőről, aki bizony elvette nyugdíjat is, mármint a 13. havit (a videóban kb. 2:22-től). Orbán egyetértően válaszolt erre, de a megszólított nem hagyta annyiban a dolgot.

Levelet küldött szét a Demokratikus Koalíció, ami annyira kurta, hogy itt közöljük is a tartalmát, ami vaskos orbánozás mellett vaskos bajnaizást is tartalmaz:

Gyurcsány Ferenc teljes kormányzása alatt volt 13. havi nyugdíj (ami Bajnai kormányzása alatt szűnt meg). Orbán Viktor kormányzása alatt, soha egyetlen percig nem volt 13. havi nyugdíj. Tehát Gyurcsány Ferenc nem vette el a 13. havi nyugdíjat, hiába próbál Orbán ezzel hülyíteni idős embereket már az otthonukban is.

Azt azért tegyük hozzá zárójelben, hogy Bajnai Gordon nem sátáni örömében szántotta be a 13. havi juttatást, hanem mert az előző szocialista kormányok, így Gyurcsány Ferencé is, annyira eladósították Magyarországot, hogy az az elsők között dőlt be majdnem gazdaságilag a Lehman Brothers csődje utáni káoszban. Emiatt minden kiadást meg kellett nyirbálni, ennek áldozata lett a plusznyugdíj is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik