Közélet

Nobilis Márton nem ment messzire, az MTVA-nál kapott feladatot

kozmedia-logok(210x140)(1).jpg (ingyenes, )
kozmedia-logok(210x140)(1).jpg (ingyenes, )

Nobilis Márton, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal korábbi vezetője a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) folytatja pályafutását – erősítette meg a Népszabadság információit a közmédia. Azt írták a lapnak, hogy „Nobilis Márton az Új Média és Teletext Kft. ügyvezetője. A közszolgálati média online felületeiért felelős társasága megújul, amely menedzselésére Nobilis úr kapott felkérést eddigi vezetői, valamint kommunikációs területen szerzett tapasztalatai alapján”.

Az MTVA új igazoltja a milliárdos Nobilis Kristóf fia, Nobilis Márton. Lázár János tavaly októberben nevezte ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökének, innen idén szeptemberben távozott, miután a szervezet felügyelete átkerült Rogán Antal újsütetű minisztériumához.

Nobilis korábban a Pres-tige Media tanácsadójaként dolgozott, a cég Várhegyi Attila volt fideszes államtitkár és felesége, Várhegyiné Fekete Mariannának tulajdonában van, az állami média évek óta dolgoztat velük. A Népszabadság szerint Nobilis nem csak vele ápol jó kapcsolatot, hanem Vaszily Miklóssal, az MTVA megbízott vezérigazgatójával is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik