Közélet

Veszprémi érsek: Európa leigázása folyik az iszlám által

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2015. 10. 26. 09:46

Márfi Gyula veszprémi érsek a veol.hu-nak adott interjúban beszélt a migrációról. Európa leigázása folyik nem fegyverekkel, hanem hittel, a muszlimok számára ez szent háborút jelent. A hitterjesztés az iszlámban nem magányos misszionáriusok feladata, hanem a hívő tömegeké.

Az iszlám hívők számára Európa háborús terület, háborús területre pedig nem szokás menekülni

– mondta az érsek. Hozzátette: nem mondom, hogy a háborúk Afganisztánban, Líbiában, Irakban, Szíriában és másutt nem játszanak szerepet, de csak másodlagosan.

Az okok közt sorolja az ökológiai katasztrófát, ami az élettér beszűkülésével jár, és megemlíti – bár nem pejoratív értelemben -, hogy

egyes bevándorlók génjeikben hordják a nomád életmódot, a hazátlanságot, mint természetes életmódot.

A migráció céljaként az érsek az európai nagyvállalkozók igényét jelöli meg az olcsó munkaerő iránt, valamint egyes Európán kívüli nagyhatalmak szándékát az öreg kontinens meggyengítésére. A legfőbb cél azonban Márfi Gyula szerint a dzsihád, amely arra kötelezi a muszlim tömegeket, hogy hajtsák iszlám uralom alá a földet.

A veszprémi érsek a továbbiakban beszél arról is, miért épp most akarják iszlamizálni Európát, és mi vár ránk a jövőben – ide kattintva a teljes beszélgetés.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2012. június 14.
Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja (j) mond beszédet a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace megnyitó ünnepségén. Mellette Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter áll. Budapest új luxusszállodáját az Erzsébet híd pesti hídfőjénél lévő Klotild Palotában jordán üzletemberek cége, a Mellow Mood Group alakította ki.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.