Közélet

Veszprémi érsek: Európa leigázása folyik az iszlám által

Márfi Gyula veszprémi érsek a veol.hu-nak adott interjúban beszélt a migrációról. Európa leigázása folyik nem fegyverekkel, hanem hittel, a muszlimok számára ez szent háborút jelent. A hitterjesztés az iszlámban nem magányos misszionáriusok feladata, hanem a hívő tömegeké.

Az iszlám hívők számára Európa háborús terület, háborús területre pedig nem szokás menekülni

– mondta az érsek. Hozzátette: nem mondom, hogy a háborúk Afganisztánban, Líbiában, Irakban, Szíriában és másutt nem játszanak szerepet, de csak másodlagosan.

Az okok közt sorolja az ökológiai katasztrófát, ami az élettér beszűkülésével jár, és megemlíti – bár nem pejoratív értelemben -, hogy

egyes bevándorlók génjeikben hordják a nomád életmódot, a hazátlanságot, mint természetes életmódot.

A migráció céljaként az érsek az európai nagyvállalkozók igényét jelöli meg az olcsó munkaerő iránt, valamint egyes Európán kívüli nagyhatalmak szándékát az öreg kontinens meggyengítésére. A legfőbb cél azonban Márfi Gyula szerint a dzsihád, amely arra kötelezi a muszlim tömegeket, hogy hajtsák iszlám uralom alá a földet.

A veszprémi érsek a továbbiakban beszél arról is, miért épp most akarják iszlamizálni Európát, és mi vár ránk a jövőben – ide kattintva a teljes beszélgetés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik