Közélet

Embercsempészt vettek őrizetbe Kispesten

bilincs (Array)
bilincs (Array)

A tököli férfi francia felségjelzésű autóval akarta egy budapesti hotelbe szállítani külföldi utasait - számol be a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága embercsempészés bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt eljárást indított a 21éves R. Zsolt Milán ellen – írja a police.hu.

A kispesti rendőrök 2015. augusztus 23-án 3 óra körül a Nagykőrösi úton ellenőriztek egy francia felségjelzésű személyautót, amelyben 4 szír férfi utazott. A gépkocsi magyar vezetője a gyanú szerint, a külföldi férfiakat – akik illegálisan lépték át Magyarország államhatárát – anyagi ellenszolgáltatásért cserébe egy budapesti hotelbe akarta szállítani.
R. Zsolt Milánt a nyomozók bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a kerületi rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A tököli férfival szemben a további eljárást embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik