tatabányai lövöldözés (Array)
Közélet

Végig ivott a tatabányai családirtó

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

bértollnok. 2015. 07. 13. 06:37

N. Norbert azt akarta, hogy magatartászavaros fiát ő nevelje. Az alkohollal küzdő férfi mindent megtett ezért. Egy ivászat közben azonban eldurrant az agya.

Kemény részleteket közölt a Bors hétfői száma a hétvégi tatabányai gyilkosságokról, amibe a terrorelhárításnak is be kellett avatkoznia. A gyanúsított N. Norbert a Felsőgalla utcai házban megölte anyja barátját, R. Sándort, majd magát édesanyját is. A kiérkező rendőrökre is rálőtt Glock típusú fegyverével, majd albérlőkkel együtt négy órára bezárkózott a házba.

 

“A gyermekelhelyezésen ment a vita” – mondta egy rokon a lapnak. N. fiát ugyanis a nagyanyja és barátja nevelték, mert magatartási problémái miatt lemondtak róla a szülők. A fiú, Erik jól érezte magát a nagyszülőknél, ők is szívesen látták maguknál őt.

A forrás szerint a szülők aztán változtattak a véleményükön, mégis magukhoz akarták venni a fiút, ehhez kompromittáló videót készítettek a nagymamáról. A gyámügy is megkapta ezt, ezért visszahelyezte a gyereket a szülőkhöz. “Éva és Sanyi harcolt a fiúért, Erik pedig nem akart visszamenni, jól érezte magát itt” – mondta a rokon.

tatabanyai-lovoldozes(1)(650x433).jpg (Array) 

Szerinte a férfi alapvetően nem volt rossz ember, csak ha ivott, akkor “jött ki belőle az állat”. A nejével összeveszett egy ivászat után, ezután hajtott az anyjához. Dörömbölni kezdett egy sörrel a kezében, anyja barátja próbálta lecsillapítani, mire lelőtte őt. Ezután bement, és bent az anyjával is végzett. “Míg bent volt, végig ivott úgy, hogy az édesanyja teste ott hevert” – mondta a rokon, aki szerint összesen 46 töltényt lőtt ki a férfi, de vagy 500 volt nála.

Az eset után az amúgy jómódban élő, de paranoiája miatt magánál fegyvert hordó férfi felhívta állítólag az egyik barátját és azt mondta, megoldotta a gyerekelhelyezést, kinyírta a nagyszülőket.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.