Közélet

A házáért kapott milliókból él a börtönben a 14 éves Nóri gyilkosa

bortonor(650x433).jpg (Array)
bortonor(650x433).jpg (Array)

A 30 éves fegyházbüntetését töltő 30 éves P. József szemeteszsákokat ragaszt, de maradt még félretett pénze is – írja a Blikk.

A börtönben a gyilkos nem szűkölködik: bankszámláján még mindig maradt egy kisebb összeg a bűnügyi költség és más adósságok levonása után, ugyanis eladta a házát, amelyben egyedül élt – tudta meg a Blikk.

A lap szerint csoda, hogy akadt valaki, aki megvette az ingatlant, mert a házban borzasztó viszonyok uralkodtak, amikor elfogták P. Józsefet. Szemét, mocsok, emberi ürülék és cigarettacsikk borított mindent. A helyszínelők is csak vegyvédelmi ruhában tudtak bemenni a házba, attól lehetett tartani, hogy elkapnak valamilyen fertőzést.

A férfi 2008. november 23-án hajnalban megerőszakolta és megölte a kiskunlacházai tinidiszkóból haza­igyekvő H. Nórát. P. József az elfogása után kétszer is beismerte a gyilkosságot, a bíróságon azonban már mind a nemi erőszakban, mind az emberölésben tagadta bűnösségét. Először 19 év fegyházat kapott, majd ezt másodfokon 30 év fegyházra súlyosították.


Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik