Közélet

Megfőzte vacsorának barátnője kutyáját

A vacsora után SMS-ben árulta el barátnőjének, hogy az ő kutyája volt a főfogás.

A 34 éves észak-karolinai férfit csütörtökön vették őrizetbe állatkínzás miatt, és nem kizárt, hogy hosszú időre börtönbe kerül, miután kiderült, nem csak az állatokkal, de barátnőjével is rendszeresen kegyetlenkedett. A fiatal lány a kihallgatása során a rendőröknek elmondta, exe, Palo Cedro rendszeresen verte őt, és olyan is többször előfordult, hogy akarata ellenére tartotta őt fogva.


Kép forrása: Redding Police Department 

A volt barátnő sokáig tűrte a férfi veréseit, majd szakított vele, és kiköltözött közös lakásukból. Elmondása szerint akkor vette észre, hogy nyoma veszett a pomerániai fajtájú kiskutyájának, amikor visszament a lakásba néhány holmijáért. Ezt követően napokig nem tudott róla semmit, majd elfogadta Cedro békülési ajánlatát és átment hozzá vacsorázni.

Csak hazafelé, egy SMS-ből tudta meg, hogy Cedro főfogásként a kutyája húsát tálalta fel. Miután a férfi még aznap este a lakása küszöbére tette a Bear névre hallgató kutya két tappancsát, azonnal feljelentette őt a rendőrségen.

A hatóságok az ügyben kihallgatták Cedrot is, aki tagadta, hogy megölte volna a kutyát. A férfi, akinél a rendőrség egy AK-47-es fegyvert is talált, jelenleg is őrizetben van, 250 ezer dolláros óvadék fejében engedik szabadlábra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik