Közélet

A budai hegyekben találták meg a francia anya holttestét

Túrázók bukkantak rá a halott családanyára, aki nemrég Budapesten tűnt el.

A Velvet úgy értesült, hogy a kirándulók hétfőn késő délután a budai hegyekben Budaliget és Remeteszőlős között bukkantak rá B. Szilvia holttestére. A portál információja szerint a nő halálának körülményeit még vizsgálja a rendőrség, de elsődleges szakértői vélemények szerint önkezűleg vetett véget az életének.

Mint ahogy megírtuk, a francia nő a II. kerületből tűnt el június 17-én 7 óra 40 perc és 7 óra 50 perc között a Máriaremetei úton lévő iskolából. A 37 éves asszony elvitte gyermekeit az iskolába, azután nyoma veszett. Férje elmondta, hogy feleségét súlyos depresszióval kezelik.


Fotó: Facebook

A Velvetnek korábban a férj elmondta, hogy már egy ideje nem szedte a gyógyszereit, ez közrejátszhatott az eltűnésében. „Szilvi 15 hónapja alvászavarral küzd, amelynek megoldásában az elejétől fogva orvosi segítséget is kap és mi is igyekeztünk megadni neki minden támogatást, hogy jobban legyen. Két alkalommal már eltűnt, azért, hogy minket megóvjon a feltételezett betegség okozta fájdalomtól. Most is ez történhetett” – mondta a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik