Üzleti tippek

Vágó visszavágott

A heti televíziós nézettségi lista első helyét a hétfői Legyen ön is milliomos szerezte meg az AGB adatai szerint. A jelek szerint sokakat érdekelt, hogy a játék során első alkalommal vitték el a 40 milliós fődíjat.

A második helyen Vágó közvetlen vetélytársa, a TV2-ös Áll az alku áll. A táskanyitogatós műsornak azonban már nem sikerült átlépnie a 2 milliós nézőszámot. A képzeletbeli dobogó harmadik helyén az Activity található.

Továbbra is tart az RTL szuperprodukciójának, az újraindított Győzike shownak a „mélyrepülése”. Az elmúlt heti adást valamivel kevesebb, mint másfél millióan nézték, ami a korábbiakhoz képest jelentős visszaesés. A Romantic zenekar frontembere és családja mindennapjait bemutató műsor korábban abszolút verhetetlen volt a nézettségi versenyben, most azonban a legjobb tíz közé sem került be.

Vesztesnek érezheti magát ismét a Megasztár, amely az 1,36 milliós nézőszámával a lista 15. helyén kullog. A Barátok közt ezzel szemben némileg javított, de a hatodik pozíciónál már szerepeltek előkelőbb helyen Berényiék.

Az első tízben a két nagy kereskedelmi csatorna 5-5 műsorral szerepel. A közszolgálati csatornák ezúttal sem tudtak beférkőzni a legnézettebb harminc műsor közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik