AppleMark
Pénzügy

Bíróság: 644 Mahir-oszlop maradhat a helyén

24.hu
24.hu

2016. 01. 12. 15:58

Megszületett a Fővárosi Törvényszék végzése a Mahir hirdetőoszlopairól: a döntés értelmében a főváros nem folytathatja a bontást – írta a Magyar Nemzet. 644 oszlop tekintetében a fővárosnak biztosítani kell a Mahir Citiposter Kft. számára a korábbi szerződés szerinti közterület használatot.

A Törvényszék hivatkozott arra is, hogy a perben rendelkezésre álló adatok és bizonyítékok alapján, a MAHIR Főváros részére nyújtott ellenszolgáltatása – mivel azzal kapcsolatban a Főváros tíz éven át kifogást nem emelt – a piaci árakhoz képest lényegesen nem térhet el.

Délelőtt arról írtunk, hogy zavar támadt a Mahir háza táján, hiszen a Mahir felerészben tulajdonos német cége (euroAWK) sajtóközleményt adott ki, miszerint ők nem indítottak nemzetközi és hazai pereket, és nem is terveznek ilyeneket indítani a Főváros ellen.

Kérdésünkre válaszolva Magyar György azt mondta a 24.hu-nak, hogy tudomása szerint a német bejegyzésű cég saját ügyvédet fogadott fel, amelynek más a jogi stratégiája, mint a Simicska-féle cégnek.

Az ügy hátteréről ebben a cikkünkben is olvashat, amelyben részletesen bemutatjuk a Fővárosra nézve meglehetősen előnytelen, 25 évre kötött Mahir-szerződést is.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21: US actor Adam Sandler (R), US actor Ben Ben Stiller (C) and British actress Emma Thompson (L) arrive for the film ‘The Meyerowitz Stories’ in competition at the 70th annual Cannes Film Festival in Cannes, France on May 21, 2017.  Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.