Pénzügy

Még egy hét van a hiánypótlásra

Ajánlott a felsőoktatásba jelentkezőknek szerdáig megküldeniük a meglévő bizonyítványmásolatokat, igazolásokat - közölte az Educatio kft. hétfőn.

A jelentkezőknek ajánlott szerdáig beküldeniük mindazokat a felvételi pontok, többletpontok elbírálásához, számításához szükséges dokumentummásolatokat, amelyek a jelentkezés benyújtásakor még nem álltak a rendelkezésükre. Ilyen lehet például egy tavaszi nyelvvizsga igazolása vagy az idén érettségizők esetében a 12. vagy 13. évfolyamos év végi középiskolai bizonyítvány – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A végső hiánypótlás határideje ugyanakkor július 8.

A szerdai időpontot azért javasolják, mert ha bármilyen probléma merülne fel – nem megfelelő formátumú vagy tartalmú dokumentumok csatolása – még marad idő a további ügyintézésre, korrigálásra. A hiányzó dokumentumok elküldhetők postai úton, ajánlott levélként is az Oktatási Hivatal 1380 Budapest, Pf. 1190 címre. Az ezzel kapcsolatos bővebb tudnivalók részletesen megtalálhatók a www.felvi.hu honlapon.

Ajánlják a www.felvi.hu-ról elérhető e-felvételi szolgáltatást is, amelynek e-ügyintézés funkcióját nemcsak az elektronikusan, hanem a papír alapú felsőoktatási felvételi jelentkezési lapon jelentkezők is használhatják.

Az e-felvételi felület nyitva áll a jelentkezők számára egészen a hiánypótlás végső határidejéig, 2010. július 8-áig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik