Pénzügy

A győztes jutalma egy állás

Az egyik hazánkban működő autógyár versenyt hirdet a műszaki végzettségű friss diplomásoknak. A tíz legjobb pályázónak állást ajánlanak.

A verseny a vállalat hosszú távú munkaerő-utánpótlási stratégiájának a része, a céljuk a legtehetségesebb fiatal mérnökök „megszerzése”. A Top Talent Programmal az Audi Hungaria a legtehetségesebb főiskolai vagy egyetemi műszaki szakirányú végzősök vagy már diplomát szerzett fiatalok érdeklődését kívánja felkelteni.

„Az Audi Hungaria személyügyi stratégiája szerint a legjobb szakemberek kiválasztása befektetés a vállalat jövőjébe. A Top Talent Programmal a biztos munkahelyen túlmenően, egyénre szabott fejlődési lehetőséget és vonzó jövőképet kínálunk a fiatal tehetségeknek” – mondta Rozman Richárd, a vállalat személyügyi igazgatója.

A programot olyan főiskolai és egyetemi végzősök vagy most végzett fiatalok számára hirdette meg a győri vállalat, akik műszaki szakirányon (gépész-, villamos-, közlekedési és gazdasági, valamint mechatronikai mérnök) kiváló eredménnyel végeztek vagy végeznek az idén. A német nyelvtudás kötelező.

A november 20-ig pályázók közül a 30 legjobb jelentkező számára az Audi Győrben egy, a megszokottól eltérő kiválasztási programot szervez. A nap végén a 10 legtehetségesebb jelentkezőnek a vállalat munkaszerződést ajánl fel a motorfejlesztés, a gyártástervezés, a jármű-, illetve motorgyártás, továbbá a logisztika területén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik