Pénzügy

Új vezetők az SAP-nál

Az SAP Veres Zsoltot nevezte ki a Business Objects EMEA térségbeli kis- és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatójának. Veres korábbi pozíciójába Petr Skorepa kerül, így ő lesz a cég közép-európai térség kkv-iért felelős kereskedelmi igazgatója.

Veres Zsolt február 1-jétől a Business Objects kis- és középvállalati értékesítési és go-to market tevékenységét irányítja. A szakember az elmúlt két évben a visegrádi országokat tömörítő Közép-Európai térség kkv-iért felelős kereskedelmi igazgatójaként kulcsszerepet töltött be a közép-európai menedzsmentben, ez idő alatt megalapozta a kkv értékesítési stratégiát ezen országokban. Az SAP-hoz való csatlakozását megelőzően több mint tíz éven keresztül az IBM magyarországi, és külföldi szervezeteiben tett szert értékesítési és vezetői tapasztalatokra.

Az SAP ezzel egyidőben kinevezte Petr Skorepát, az SAP közép-európai térségének kkv-kért felelős kereskedelmi igazgatójának. A szakember a Cisco Systems-nél töltött tíz éve után csatlakozik a céghez. Korábban különböző vezetői pozíciókat töltött be olyan jelentős vállalatoknál mint a Novell, a TGN, a T&G és Parallel.

Az újonnan létrehozott, EMEA-régióbeli (Európa, Közép- és Kelet-Afrika) Business Objects kis- és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatói pozíciót azért hozta létre az SAP, hogy több csatornán is megcélozza a térség kkv-it. Ez a kezdeményezés a része a cég integrációs folyamatásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik