Pénzügy

Marsi Erika a Bankárképző új alelnöke

Marsi Erika, a PSZÁF volt főigazgatója lett a Bankárképző igazgatóságának alelnöke július 17-től. Marsi Erika csatlakozásával ismét teljessé vált a Bankárképző vezetése: az igazgatóság elnöke dr. Száz János, a vezérigazgatója dr. Tóth Judit lett.

Marsi a képesítését egyebek mellett a Bankárképzőben szerezte. 2004-2007 között a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének főigazgatója volt, korábban a HVB Bank compliance vezetője, a Magyar Bankszövetség főtitkárhelyettese, valamint a Magyar Nemzeti Bank és a PSZÁF vezető munkatársaként dolgozott.


Az új alelnök a Bankárképzőben a minőségi pénzügyi tanácsadást és oktatást segíti majd. Marsi Erika két évtizedes bankszakmai tapasztalatával, jelentős nemzetközi kitekintéssel és igényességgel segíti, hogy a Bankárképző megőrizze helyét a pénzügyi oktatás és tanácsadás magyarországi piacán. A Bankárképző menedzsmentjének átalakítására azt követően történt meg, hogy Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a bank alelnökének dr. Király Júliát, a Bankárképző vezérigazgatóját kérte föl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik