Pénzügy

Magyarokat keresnek bonni McDonald’sokba, hotelekbe

A bonni munkaügyi központ ismét toborzást szervez magyar munkavállalóknak Budapesten a Foglalkoztatási Hivatal Kálvária téri székházában október 10-én és 11-én. Szakácsokat, felszolgálókat, recepciósokat, pékeket és ápolónőket is keresnek.

A pályázatokat már előzetesen kérik beadni a helyi munkaügyi központokhoz szeptember 27-ig – derült ki a az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapjáról.

A vendéglátóiparba jó német nyelvtudással rendelkező szakácsokat és felszolgálókat keresnek 30 éves életkorig. Reggeli-szervizre jó német és angol nyelvtudással hölgyek jelentkezését várják. Konszernhotelekbe recepcióra, illetve hotelmanagementre nagyon jó angol és német nyelvtudással várják a férfi és hölgy munkatársak jelentkezését. Lehetőség van McDonald’s-eladói munkakörre is jelentkezni 25 éves életkorig.

Pályázatot adhatnak be azok is, akik háztartási kisegítői munkát vállalnának. Erre a munkára 40-55 év közötti hölgyek jelentkezését várják, akik jó német nyelvtudással rendelkeznek. Az elérhető átlagos nettó kereset 500 euró.

Lehetőség van ápolónői munkára 18-40 év közötti dolgozóknak, idősek otthonában. Keresnek továbbá nem felsőfokú végzettségű mezőgazdászokat, henteseket, pékeket is.

A pályázóknak – a háztartási kisegítőket kivéve – szakképesítéssel, 2-3 éves szakmai gyakorlattal, valamint a szakma gyakorlásához szükséges német nyelvtudással kell rendelkezniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik