Gazdaság

Ingyenes alkalmazás forgathatja fel a magyar ingatlanhirdetések piacát

Az egész magyar ingatlanpiacot felforgathatja egy magyar fejlesztésű ingyenes alkalmazás, amely azt ígéri a felhasználóknak, hogy megtalálják egy adott használt ingatlan összes hirdetését az interneten.

Az alkalmazás egy csokorba rendezi a róla fellelhető összes fotót és leírást, és megmutatja, melyik ügynökségnél a legolcsóbb a szóban forgó ház vagy lakás.

Segítségével ki lehet szűrni a jelentős árkülönbségeket ugyanarra az ingatlanra vonatkozó hirdetéseknél.

Az Árminimum nem mobilfejlesztés, hanem egy böngészőbővítmény. Telepítése után bármelyik magyar ingatlanos oldalon képes keresni, úgy, hogy az éppen kinézett ház vagy lakás összes neten fellelhető hirdetését összegyűjti, ár szerint sorba rendezi őket, és egy helyen mutatja meg a felhasználónak az ingatlanról elérhető fotókat, illetve leírásokat.

Az alkalmazás a felhasználók számára ingyenes, Chrome- és Firefox-böngészőbővítményként egyetlen kattintással lehet telepíteni az Arminimum.hu oldalon.

Az oldallal együttműködő Otthon Centrum szerint a megoldás az ingatlanosoknak is jó. Nekik azt ígérik, hogy figyelmeztetést küldenek, ha a náluk hirdetett ingatlan bárhol másutt alacsonyabb áron jelenik meg az interneten. A böngészőbővítményt a RealMonitor Kft. fejlesztette.

A nagy ingatlanközvetítő cégek bukása: délibáb vagy közelgő valóság?
Sokak szerint a technológiai és üzleti fejlődés idővel tönkreteheti a nagy ingatlanközvetítő hálózatokat.

Kiemelt kép: Pexels

Ajánlott videó

Olvasói sztorik