Gazdaság

Eladták az egyik legnagyobb budapesti taxis céget

Tulajdonost váltott az egyik legnagyobb fővárosi taxis fuvarszervező társaság, a Budapest Taxi, írja a Népszabadság. A lap szerint a vevő nem ismeretlen a budapesti taxis piacon. Ahogy egyik megszólaló mondta, “a BT mögött álló új befektetői csoport egyik tagja a reptéri Zóna Taxiról ismertté vált Veres István.”

Azt írják, az Opten cégnyilvántartási rendszere szerint a Budapest Taxi Kft.-ben több változás is történt az elmúlt időszakban. Feltűnt például a végső tulajdonosokhoz vezető lánc legvégén egy Kraft Invest Kft., amit Kis Tamás magánszemély birtokol. A lépcsőfokokat jelentő vállalkozások többségében viszont immár cégvezetőként lelhető fel Török Eszter, aki a lap szerint Veres István barátnője. A cégbejegyzések szerint ráadásul Török Eszter július eleje óta a Budapest Taxi Kft. egyik ügyvezetői székét is elfoglalta.

A lap szerint a Budapest Taxi korábbi tulajdonosa, Horváth Csaba, bár teljes mértékben kiszállt a fuvarszervező vállalkozásból, a menedzsmentben elfoglalt pozícióit megtartja, azaz a BT másik ügyvezetőjeként tevékenykedik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik