Gazdaság

Az Év Embere: Demján Sándor

Szerda délelőtt átadták a Figyelő Év Embere 2015 díjat.

Az elismerést Demján Sándor üzletember kapta.

Lambert Gábor a Figyelő főszerkesztője elmondta, azért választották őt, mert a szabad piacon is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, illetve magánemberként is sokat tett az elesettek támogatása érdekében. A díjat a szerkesztőség ítélte oda.

Demján megköszönte a díjat, és azt mondta, az elismerés elsősorban a munkatársait, a csapatát illeti. Kiemelte: vállalata a Trigránit 2015-ben elnyerte a világ egyik legrangosabb ingatlanfejlesztői díjat, ami szintén a csapatmunka eredménye volt. Szerinte egy magyar üzletembernek kötelessége társadalmilag is hasznos munkát végezni.

Egy ország materiális alapon, konkrét, kézzel fogható teljesítményen nyugszik. Magyarország jövője azon múlik, hogy lesz-e versenyképes adórendszere, mondta.

A tavaly alapított Figyelő Év Embere díjat idén is olyan személy kapta, aki 2015-ben kiemelkedő eredményt ért el. Olyan valakit díjaznak, aki nemzetközileg is elismert teljesítményt nyújtott, amely öregbíti Magyarország hírnevét a világban. A kiválasztásnál fontos szempont, hogy az Év Emberének a teljesítménye üzletileg is mérhető legyen, és tevékenységét teljesen átlátható módon, szabályosan végezze! A 2014-es év teljesítménye alapján az első Figyelő Év Embere Hosszú Katinka lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik