Gazdaság

A British Telecom 200 új munkavállalót vesz fel

magyar telekom (telekom, távközlés, magyar telekom, antenna)
magyar telekom (telekom, távközlés, magyar telekom, antenna)

A British Telecom (BT) Magyarországon működő európai szolgáltató központjának létszáma alig több mint egy év alatt másfélszeresére nőtt, elérte az 1500-at, és további 200 dolgozót terveznek felvenni – közölte a társaság.

A BT többek között Magyarországon hozta létre az IP alapú kommunikációs hálózatok tervezésével foglalkozó európai központját. A magyar regionális központ munkatársai a vállalat budapesti és debreceni irodáiból már 17 különböző szolgáltatási területen több mint 3000 multinacionális vállalatot és kormányzati szervezetet támogatnak.

Azt közölték, a központ dinamikus fejlődése folytatódik, a következő egy évben további 200 munkavállaló felvételét tervezik, főként műszaki, informatikai és az üzleti adminisztráció területén. Ennek érdekében a vállalat a debreceni és budapesti irodáit is bővíti, néhány héten belül újabb 100-100 munkavállaló befogadására alkalmas irodaterületet adnak át mindkét városban.

Magyarországon már közel 100 szolgáltató központ működik, több mint 36 ezer embert alkalmazva, ami jól mutatja a szektor fontosságát és a magyar munkavállalók kiemelkedő felkészültségét.

Egy német vállalat hazai szolgáltatóközpontját ebben a cikkben mutattuk be>>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik