Élet-Stílus

Sonkás szendvicset evett a gyerek a vegán kávézóban, egymásnak feszült az alkalmazott és a család

A történetet az alkalmazott írta meg, sokak szerint a család visszaélt a hely nagyvonalúságával.

Érdekes, egyben tanulságos történetet szúrt ki a Mirror a Redditen: egy kávézó alkalmazottja osztotta meg a történetét, miszerint nemrégiben a munkahelyén konfliktusba keveredett egy családdal, mert azok nem tartották be a hely szabályait. Amikor pedig felhívta erre a figyelmüket, neki támadtak.

A posztot jegyző alkalmazott egy vegán kávézóban dolgozik, itt szúrta ki, hogy az egyik asztalnál egy négyéves körüli kisgyerek otthonról hozott sonkás szendvicset majszol. Mint írta, a hely szabályzata tiltja, hogy a vendégek a saját ételüket fogyasszák náluk, az alkalmazottak ugyanakkor rendszerint félre néznek, ha gyerekek a táskából előkerülő ételeket esznek, hiszen ennek oka akár egy sepciális diéta is lehet.

A hússal szemben viszont zéró tolerancia érvényesül, így amikor a család a rendelésnél egy plusz tányért is kért, hogy a gyerek azon tudja enni a szendvicsét, az alkalmazott felhívta a család figyelmét arra, hogy sem sonkás szendvicset, sem másmilyen hústerméket nem fogyaszthatnak a kávézóban.

Mondtam nekik, hogy rendelhetnek másfajta szendvicset, akár vegetariánust is, ha vegánt nem akarnak, de a sonkás szendvics nem fér bele, főleg nem bent fogyasztva, a mi tányérunkon.

A család tagjai dühösen reagáltak, azonnal távoztak, az ajtóból pedig azt kiáltották az alkalmazottnak, gusztustalan, hogy meg akarja fosztani a gyereket a saját szendvicsétől.

A kávézó alkalmazottja maga sem tudta eldönteni, hogy helyesen cselekedett-e, ezért is írta meg a történetét a Redditre. Talán kissé meglepő, de a legtöbben mellé álltak, többen is azt emelték ki, hogy a szabályokat be kell tartani, a család pedig azzal, hogy átlépte a hely küszöbét, ezt vállalta, így ahelyett, hogy visszaélnek a nagyvonalúsággal, nekik kellett volna bocsánatot kérniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik