Élet-Stílus

Netet olvasztottak az unokájuknak minden nap integető nagyik

Rio Smith-nek minden reggel integetnek a nagyszülei, miközben munkába buszozik.

Csak pénteken tette ki a Twitterére a skóciai Rio Smith a felvételeket, azok máris szíveket repesztve verték ki az internet biztosítékait. A 17 éves tinilány láthatóan imádja a nagyszüleit, akik haláli cukik: minden nap integetnek neki a kertből – írja a Sun.

Valerie és Wilson Ovenstone tudják, melyik busszal megy munkába (a helyi tanácsba) a Methilben lakó lány, és hevesen integetnek neki. Egyik nap videót is csinált erről, ez került ki a Twitterre. Valerie épp elfoglalt volt, így a nagymama nem intett épp a buszozó lánynak.

https://twitter.com/Riosmithh/status/920908531225780224

A történet annyira megcsapta a netezőket, hogy a Sun cikkének megírásakor már 146 ezer feletti lájk és 35 ezer retweet volt rajta, a kommentek százairól nem is beszélve. Smith a Sunnak beszélt erről is:

Csak azért tettem ki a videót, mert úgy gondoltam, aranyos. Sokkolt, amikor mindenki ilyen, a nagyszüleimre nézve kedves kommentekkel válaszolt.

Hozzátette, nagyszülei a legnagylelkűbb, legtörődőbb és legszeretőbb emberek, akikkel valaha találkozott. Ők nem normál nagyszülők szerinte, nagyon fiatalosan tudnak viselkedni.

(Kiemelt kép: Twitter/ Rio Smith)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik