Élet-Stílus

Elállt a szava a nagymamának, amikor meglátta unokája mennyasszonyi ruháját

A 23 éves amerikai nő azzal lepte meg az idős nőt, hogy az ő esküvői ruhájában mondta ki a boldogító igent. Fotók örökítették meg a pillanatot, ahogy a nagymama meglátja a menyasszonyt.

Amikor a 74 éves Penny Jensent kivitték egy kis családi fotózásra az unokája esküvője előtt tartott próbavacsoráról, fogalma sem volt arról, olyan csodás meglepetés vár rá, amitől el fog állni a szava. Unokája ugyanis akkor mutatta meg neki, milyen ruhában áll majd oltár elé. Ami nem volt más, mint nagymamája menyasszonyi ruhája, amit Jensen 55 évvel ezelőtt saját esküvőjén viselt.

A 23 éves menyasszony, Jordyn Cleverly az Inside Editionnek elmondta: azután döntött nagymamája ruhája mellett, hogy a helyi boltokban nem talált egy olyat sem, amit szívesen viselt volna. „Egyiknek sem volt meg a régies, antik stílusa, amit kerestem” – mondta el az Idaho államban élő nő.

Ezután megtudta, hogy nagymamája el akarja adományozni a menyasszonyi ruháját, és úgy döntött, megpróbálkozik vele. A ruha majdnem tökéletesen illett rá. A kis méretbeli különbségeket egy helyi szabó könnyedén megoldotta. Mindez a nagymama tudtán kívül történt. „Még azt sem tudta, hogy nálam van a ruhája” – mondta el Cleverly.

A mennyasszony elmondta: nem akarta, hogy nagymamája az esküvő napján lássa meg először, milyen ruhában mondja ki a boldogtó igent, mert az túlságosan nagy érzelmeket szabadított volna fel benne. Ezért szervezték meg titokban a kis fotózást.

A nagymamának azt mondták, hogy csak egy kis családi fotózást tartanak a szülőkkel és nagyszülőkkel, mert arra az esküvői rohanás alatt nem lenne idő. „Megmutattuk neki az esküvőjén készült régi fotót, ami ki lesz állítva az esküvőn”, és ekkor jelent meg Cleverly a ruhában –mondta el a fényképeket készítő Kortney Peterson a Huffington Postnak.

„Csodás pillanat volt. Mindenkinek patakokban folytak a könnyeik” – mondta el a fotós. „Teljesen elállt a szava. Egy igazi érzelmi hullámvasút volt” – közölte Cleverly, aki szeptember 23-án házasodott össze középiskolás szerelmével. Amiben szintén nagymamájára hasonlított, aki szintén gyerekkori szerelmével kötötte össze az életét. Jensen férje 25 évvel ezelőtt halt meg.

Peterson a Huffington Postnak elmondta: a fotózás közben elkezdett szemerkélni az eső, amit a család égi jelnek vélt. „Úgy tekintettünk rá, mint könnycseppekre a mennyországból. Mintha (az elhunyt nagypapa) is ott lett volna édes feleségével, és nézte volna Jordynt. Igazán gyönyörű volt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik