Élet-Stílus

Á, semmi extra, csak valaki elhagyott 7 kg füvet az autópálya szélén

15 fontnyi, vagyis nagyjából 7 kg marihuánát találtak az autópálykezelők az Egyesült Államokban lévő La Crescentához közeli szakaszon – írja az LA Times.

A karbantartást végző hatóságok az elképesztő mennyiségű drogra egy fekete zsákba csomagolva bukkantak, miután a rendes takarító túrájukat végezték az említett szakaszon.

Azonnal tudtuk, hogy marihuána, egy pillanatig sem volt kérdés, mindenki érezte az erős szagát.

Mondta az egyik munkás, aki azok között volt akik rátaláltak a hatalmas zsákra.

Mikor a brigád elkölönítette a zsákot és elkezdte a takarítást egy újabb zsákra bukkantak, nem messze az elsőtől. Az a zsák is tele volt marihuánával. Mindt kiderült a hatalmas mennyiségű fű valószínűleg orvosi felhasználásra szánt drog lehetett.

Rengeteg volt, én még ennyit nem is láttam egész életemben.

Mondták a munkások, akik természetesen értesítették a rendőrséget is. A helyi sheriff hivatal eljárást indított az ügyben, de egyelőre fogalmuk sincs, hogy ki hagyhatta a rengeteg marihuánát az út szélén. A hatóságok most azt próbálják kideríteni, hogy kié lehet a hatalmas adag kábítószer.

Érdekes, hogy a zsákban rengeteg volt a növény szárából is, amit a felhasználók nem szeretnek túlzottan, mivel abban jóval kevesebb a THC, mint a levelekben. Ez arra utalhat, hogy a szállítmányt nem eladásra szánták.

Akárhogyis, az biztos, hogy a rendőrség mind a 7 kg füvet meg fogja semmisíteni, egyszerűen csak elégetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik