Élet-Stílus

Van olyan magyar, aki nőverős szlogent látna a majonézen

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, hogy az Univer legújabb kampányában falvédőkkel reklámozza a majonézt, ahogy a Facebookon írják,

múltidéző, de a mának is szóló rigmusokat találhatunk a flakonokon, amelyek apró üzenetek lehetnek a család valamelyik tagjának. 

A szlogenekekkel kapcsolatban megkerestük az Univert képviselő reklámügynökséget, akik elhatárolódnak a falvédők tartalmától. Az alapötlet a Well ügynökségé, de a szövegeket már nem ők találták ki.

A Well ezúton is megerősíti, hogy az Univer termékeken megjelenő egyes feliratok tartalma szemben áll ügynökségünk alapértékeivel, és maximálisan támogatja az Univert abban, hogy a helyzetet minél hamarabb orvosolni tudják.
A falvédős alapötlet az ügynökségünktől származik, de azt egészen más platformra, egész más tartalommal javasoltuk. A címkék tervezésében és gyártásában, az azokon megjelenő tartalmak kiválasztásában nem vettünk részt. Ugyanakkor biztosak vagyunk ügyfelünk jó szándékában, és minden szakmai támogatást megadunk az Univernek az ügy kapcsán.

– írták a közleményükben.

Főleg a nőkről szólnak, hol a helyük, és milyen a rendes férj. Józan.

Van olyan magyar, aki nőverős szlogent látna a majonézen 1
Univer.hu

A kommenteknél azért volt, aki megjegyezte, hogy ez nem éppen 2017-es üzenet.

Konyha + nő = asszony.

Van olyan magyar, aki nőverős szlogent látna a majonézen 2
Univer.hu

Asszony – férj = senki.

Van olyan magyar, aki nőverős szlogent látna a majonézen 3
Univer.hu

Ebéd + nő = boldog házasság.

Van olyan magyar, aki nőverős szlogent látna a majonézen 4
Univer.hu

Egyébként akadnak a szövegek között olyanok is, amik nem mondják meg, hol a nő helye, de javarészt a férj és az asszony dolgát boncolgatják. Az Univer ráadásul egy játékot is hirdetett, ahol megtervezheted a saját falvédődet. Na, ott szabadult el a pokol. Igazi gyöngyszemeket alkottak a kedves vásárlók a 19. századból. Főleg nők találtak ki szlogeneket.

Univer.hu

A legerősebbel búcsúznánk, ő nem kertel, csak nyerni akar. Tiszta sor.

Univer.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik