Élet-Stílus

Nagyon népszerű lett az étterem, ahonnan kitiltották a kisgyerekeket

„Nem utálom a gyerekeket, épp ellenkezőleg, nekem is van kettő” – mondja Pasquale Caruso, annak az észak-karolinai olasz étteremnek a tulajdonosa, ahová öt évesnél fiatalabb gyerekeket nem vihetnek be a szüleik. „A nyugodt légkörről van szó, amit szeretnék az üzletemben megteremteni” – fejti ki.

A Mooresville egyik forgalmas utcáján álló éttermet, felháborodott szülők vették össztűz alá a közösségi portálokon a tiltás miatt. Ugyanakkor Caruso azt mondja, őt a vendégei felől érkező rengeteg panasz vette rá a tiltást bevezetésére, nem sokkal 2016 karácsonya előtt.

„Próbálok a lehető legtöbb igénynek megfeleli, barátságos, ugyanakkor elegáns atmoszférát teremteni, ahol párok és baráti társaságok eltölthetnek egy kellemes estét. Az utóbbi időben azonban kezdtem úgy érezni, mintha ez már nem is az én éttermem volna.  Ráadásul egyre több vendéget, és pénzt veszítettem az asztalok között szaladgáló, visítozó, hangos kütyükkel játszó, étellel dobálózó gyerekek miatt.”

Az étterem a weblapján, és a Facebookon is figyelmezteti a vendégeket, hogy nem szolgálnak fel gyerekmenüt, és nem is engedik be az öt évnél fiatalabbakat. Míg a kisgyermekes szülők háborognak, sok felnőtt ovációban tört ki a döntés miatt, és nem győznek hálálkodni a tulajdonosnak, hogy végre van egy hely, ahová bármikor nyugodtan beülhetnek.

Pasquale Caruso azt mondja, a rengeteg dühös kritika ellenére, bőven megérte neki a kisgyerekek kitiltása.

(Mooresville Tribune)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik