Élet-Stílus

Annyi lájkot kapott az eljegyzési képre, hogy utána már nem bírt leállni

A népszerű Facebook-posztok iróniája.

Vannak olyan bejegyzések a Facebookon, amiket még azok is megajándékoznak egy like-kal, akik alig-alig néznek be a közösségi felületre, de ha épp igen, akkor sem szoktak tetszést nyilvánítani vagy hozzászólni – a megosztásokról ne is beszéljünk.

Ilyen poszt például egy eljegyzési fotó – amihez azért illik gratulálni, na. Mármint nem a fényképhez, hanem a nagy eseményhez. (Persze vannak olyan szingli felhasználók, akik már nagyon vágynak arra, hogy valakinek feltehessék a nagy kérdést, vagy valaki végre megkérje a kezüket, és ezért az ilyen bejegyzéseken inkább felhúzzák magukat, és dafke nem nyomnak like-ot – de az egy különleges kategória.)

Hogy Zach Lamplugh amúgy mit gondol az eljegyzési fotók like-olásáról, azt nem tudjuk, mindenesetre az atlantai srác március 27-én komoly bejelentést tett a Facebookon.

facebook.com/pimppirate

Végre hivatalossá tettük” – Somaly Sith társaságában

– ez a bejegyzés szövege, amely alatt (ebben a pillanatban) 613 like található, közel százan kommentben is gratuláltak a nagy eseményhez.

Alig egy órával később ez a kép jelent meg a srác Facebook-oldalán:

facebook.com/pimppirate

A fotó mellett az alábbi felirat szerepelt

Wow! El sem hiszem, hogy ennyien gratuláltatok az eljegyzésemhez. Olyan sokan lájkoltátok a bejegyzésemet, hogy továbbléptem, és ismét eljegyeztem valakit! Köszönöm a támogatásotokat”.

A fiú kedvesen bejelölte a képen nemcsak új menyasszonyát, Sopheak Dopey So-t, de a háttérben síró előzőt is.

Másfél órával később jött a legújabb poszt, amelyben már a harmadik eljegyzését ünnepelte; azt írja, nagyon izgatott a közös jövőjük miatt. Még erre is több mint 200 like érkezett. És az első menyasszony megint ott van a háttérben.

facebook.com/pimppirate

Aztán jött a negyedik:

facebook.com/pimppirate

És az ötödik – egy különleges eljegyzés.

facebook.com/pimppirate

Hat.

facebook.com/pimppirate

Aztán egy enyhén rasszista poénnal közli, hogy téved, aki azt hiszi, hét eljegyzése volt, mert csak kettő; mindössze arról van szó, hogy barátai nem tudják egymástól megkülönböztetni az ázsiai embereket.

facebook.com/pimppirate

Majd jött egy újabb eljegyzési kép.

facebook.com/pimppirate

És végül az utolsó:

Olyan izgatott vagyok, hogy életem hátralevő részét ezzel a sráccal tölthetem”.

facebook.com/pimppirate

Zach másnap a GoFundMe-n támogató oldalt indított saját magának, ahol a kilenc esküvőjére gyűjt adományokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik