Élet-Stílus

Biztonsági kamera buktatta le a pizzériában szexelő párt – videó

A felvétel már másnap terjednie kezdett az interneten, de a brit pár ezt egyáltalán nem szégyelli. Sőt, büszkén vállalják tettüket.

A pizzájukra várva, a pult előtt kezdett szexelni egy pár az angliai Scarborough városában. Az erről készült biztonsági kamerás felvétel pedig már másnap viharos gyorsasággal kezdett el terjedni az interneten, miután a pizzéria egyik dolgozója a Twitteren közzétette a félperces felvételt – jelentette a helyi sajtó.

A páros azonban egyáltalán nem szégyenkezett, sőt büszkén vállalták tettüket. Annyira büszkén, hogy még interjút is adtak az esetről a Sun című brit bulvárlapnak, ahol még egy szép fotósorozat is megjelent róluk.

A bárpultosként dolgozó 28 éves Daniella Hirst és építészként dolgozó barátja, a 31 éves Craig Smith a lapnak elmondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy nyilvános helyen szexeltek 3,5 hónapja tartó kapcsolatuk alatt. „A legjobb öt helyszínben van egy busz, egy furgon, egy szállodai medence, egy vonat és egy mező. Ki akartuk próbálni, hogy tudjuk-e ezt toppolni” – mondta el Smith.

Elmondásuk szerint éppen ezekről a helyekről beszélgettek, miközben a 30 centis pepperoni pizzájukra vártak, és gondolták, a hely és idő is pont alkalmas egy kis nyilvános szexre. Hirst elmondása szerint a pizzéria dolgozói csak „vihogva figyelmeztették” őket, hogy viselkedjenek, ők pedig nevetve mentek vissza szállodájukba, ahol „ott folytattuk, ahol abbahagytuk”.

Amikor másnap reggel felkeltek, barátaik már azzal fogadták őket, hogy a kis kalandjukról készült biztonsági kamerás felvétel terjedni kezdett az interneten. „Csak nevettünk rajta” – mondta el a páros, közölve, hogy egyáltalán nem neheztelnek a pizzéria dolgozójára, aki kirakta a videót a Twitterre. Mint közölték, ők is ugyanezt csinálták volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik