Élet-Stílus

Italcserével szívatta meg a szexuális bűnözőt a bárpultos

Nagyon felkapott a közösség egy sztorit a Whisper (Suttogó) rendszerén. A népszerű applikáción a tagok névtelenül küldhetnek egymásnak üzeneteket, oszthatják meg egymással történeteiket. A rendszer hátránya, hogy ellenőrizhetetlen az állítások valóságtartalma. Ilyen a trükkös bárpultos sztorija is, de ennek ellenére tanulságos.

A férfi azt írja, hogy a napokban észrevette, amint egy férfi beletesz valamit egy nő italába. Arra nem volt ideje, hogy megakadályozza, egy óvatlan pillanatban azonban sikerült kicserélnie az italokat. „Aztán végignéztem, ahogy a pasi kiüti magát” – írta.

A történet egy olyan szekcióban jelent meg, ahol arról folyt a beszélgetés, hogyan avatkoztak közbe emberek, amikor szexuális bűncselekmények tanúi voltak. Volt, aki azt írta, rögtön rendőrt hívott, amikor egy partin azt látta, hogy egy férfi rámászik egy eszméletlen nőre. Az elkövető börtönbe került

Másvalaki a barátaival egy házibuliban meglátta, hogy az egyik szobában több férfi készül rátámadni egy öntudatlan lányra. Az első reakciójuk az volt, hogy elkezdték hozzájuk vagdosni a cipőiket.

A történetek lehetnek igazak, vagy kitaláltak, egy dolog biztos: sok olyan ember él közöttünk, akik nem riadnak vissza a mocskos eszközök használatától, ha akarnak valamit. Nem árt az óvatosság.

(via Mirror)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik