Élet-Stílus

Karácsony napján rakta utcára a fiát a dühös anyuka

A karácsony a szeretet és a meghittség ünnepe, ám ekkor is előfordul, hogy összezörrenünk a szeretteinkkel, mit előfordul, gyakorilatilag sokkal többet veszekszünk ebben az időszakban, mint bármikor az évben. Ennek ellenére soha nem jó érzés karácsonykor vitázni, még akkor sem, ha történetesen azt hisszük, hogy

mindenképp nekünk van igazunk az adott helyzetben.

A fenti gondolatok egészen biztosan nem suhantak át annak az anyukának a fején, aki képes volt karácsony napján kitenni a fiát az utcára. A dühös nő indoka az volt, hogy a fiú nem rakott karácsonyi üdvözlőlapot az ajándék mellé (igen, a srác ajándékot is vett az anyjának, ennek ellenére tették ki a lakásból).

A főbenjáró bűnt az édesanyja egy anyfórumon osztatta meg, ahol aztán a reakciók nem voltak olyan támogatók, mint amilyenekre vágyott. A legtöbben azt tanácsolták neki, hogy kérjen bocsánatot a fiától, sokan azt is leírták, hogy a nő túlreagálta a dolgot.

A nő a bejegyzésében elmesélte a teljes sztorit, miszerint a fiával miután összevesztek az elmaradt kártya miatt, elkezdték egymást sértegetni, majd szó szót követett, végül már azon kapták magukat, hogy ordítoznak, a nő ekkor tiltotta ki a házából a fiát.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik