Élet-Stílus

A túlvilágról üzent szeretett feleségének egy férfi

Nem sokkal az után, hogy az idős Richard Schultz meghalt, a felesége, aki 41 éven volt a szerelme, és a legjobb barátja, küldeményt kapott. Azt, amit a legjobban szeretett: egy gyümölcskosarat a kedvenc gyümölcseivel.

kép: Twitter
kép: Twitter

A csomaghoz egy üzenet is volt mellékelve. Roberta Schultz megdöbbenve jött rá, hogy a sorokat a halott férje írta:

„Szia Drágám, megbeszéltem a lányainkkal, hogy mindig vigyázzanak rád. Kérlek hagyd, hogy szeressenek és átsegítsenek ezen az időszakon. Keresd a boldogságot a közös emlékeinkben, a gyermekeinkben és az unokáinkban. Ne sírj miattam, várni fogok rád. Szeretlek! Rich”

Richard Schultz mindig tudta, hogy ha ő hal meg először, azt nagyon nehezen fogja viselni a felesége. Amikor érezte, hogy közeleg az idő leszervezte Robertának a síron túli ajándékot.

A gyümölcskosárról, és az üzenetről Richard és Roberta egyik unokája, a 17 éves Marissa Mendez készített fotót, majd feltöltötte azt a Twitterre. Rövid idő alatt több ezren osztották meg a képet. A legtöbben úgy érezték, valami a szemükbe mehetett, mert könnyezni kezdtek.

A BuzzFeed nemrég megkereste Marissát, aki elmondta nekik, hogy bár már egy hónapja, hogy a nagyapja elment, a nagyanyja még mindig vigasztalhatatlan. A lány szerint nem csoda, hiszen a nagyapja volt a legjobb ember a világon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik