Élet-Stílus

A Twitteren közvetítették egy szerelem hihetetlen kialakulását

Csak bariztak a baristák, aztán a nő megvallotta érzéseit.

Egy Jerry nevű New York-i férfi a napokban egy kávézóban üldögélt, amikor olyan jelenetet látott, amilyet az ember legfeljebb középiskolás korában szokott megélni.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter

Ő itt Jerry. Tök egyedül volt a helyen, rajta kívül csak a két alkalmazott volt az üzletben. És ekkor

a pultos lány váratlanul szerelmet vallott kollégájának.

(Ezt onnan tudjuk, hogy Jerry innentől kezdve minden jelentős momentumot kiírt a Twitterre.)

A kávézóban dolgozó fiú megkérdezte a kolleginától, hogy mióta érzi ezt iránta, a lány azt válaszolta, hogy már fél éve.

Ezután idegtépő percek következtek: a barista fiú ugyanis azt mondta, kicsit el kell vonulnia, hogy gondolkodhasson a válaszon.

Szegény Jerry eközben annyira szurkolt a lánynak, hogy még kávét sem mert kérni. Aztán mégis mert. Végül minden csodálatosan alakult:

Épp most jött elő a srác hátulról, és megcsókolta a lányt! Szent szar!”

– írja a következő bejegyzésben Jerry, aki utána azt is kihallgatta, hogy a fiú elmondta: mindig is érzett valamit a lány iránt, csak magának sem merte bevallani.

Az újabb tweetből megtudhattuk, hogy a szerelmesek ezek után engedélyt kértek Jerrytől, hadd lépjenek le egy kis időre, amire ő természetesen igent mondott. Aztán visszajöttek kéz a kézben, mosolyogva, csókolózva.

Jerry utolsó kapcsolódó tweetjében ezt írta:

Távozom a helyről, mert zárnak, de a mai este visszaállította a hitem az emberiségben, a szerelem a levegőben van, te is légy olyan, mint a kávézós lány, és találd meg!”

 

Elite Daily

Ajánlott videó

Olvasói sztorik