Élet-Stílus

Jézuskával szelfiző Mária: még sosem készült ilyen brutális betlehem

Csak annyit mondunk: segway-jel érkeztek a napkeleti bölcsek.

Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha Jézuska 2016 karácsonyán születne? Nem baj, ha nem, mert a Modern Nativity cég dolgozói már agyaltak, és

megalkották a hipszterbetlehem-készletet.

Az ötletgazda a Mashable-nek elmesélte, hogy az egész egy sörözgetés közben jutott eszükbe: azon röhögcséltek, milyenek lennének a vallások, ha manapság íródnának a szentkönyvek.

A sörös brainstorming után már csak pár lépés kellett, és elkészült a hipszterbetlehem: elképzelték a jászolt és a főbb szereplőket, lejegyzetelték az ötleteket, egy illusztrátor megrajzolta nekik, és már neki is kezdtek a gyártásnak.

Így alakult ki a 2016-os betlehemi készlet, amelyben

napkollektor-fűtésű jászolban fekszik a kis Jézus, mellette a férfikontyot viselő József a starbucksos lattét kortyolgató Máriával szelfizik. És már megérkeztek – természetesen segway-jel – a háromkirályok is, indokolatlan kötöttsapkában és napszemüvegben, és meghozták az ajándékokat, amelyeket az Amazonon rendeltek.

A jászol mellett 100% organikus hússal / tejjel rendelkező boci falatozik a gluténmentes takarmányból.

Akinek nem volt elég szemléletes a leírásunk, megtekintheti az alábbi videót is. És ha még ezek után is vágyik egy ilyenre, és van az Egyesült Államokban vagy Kanadában élő rokona vagy ismerőse, akkor 129.99 dollárért meg is rendeltetheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik