Élet-Stílus

Őrült népszerű Facebook-bejegyzés a hosszú kapcsolat titkáról

24.hu
24.hu

2016. 11. 15. 07:43

666 ezer Like, 281 ezer megosztás, 43 ezer komment – valljuk be, elég ritkán ér el egy Facebook-poszt ilyen számokat (hacsak nem bizonyos Zuckerberg vagy egy vallási vezető vagy Justin Bieber a szerzője).

A november 4-i keltezésű bejegyzés egy blogger klaviatúrájából született meg, de nem ezért népszerű, hanem

mert „megfejtette” a hosszú távú kapcsolat titkát.

Jó, ez így talán kicsit túlzás, de tény, hogy remek poszt született azokról az emberekről, akik nyavalyognak, hogy éveket kell egyetlen partnerrel leélniük, és még hűségesnek is kell lenniük közben.

Dale Partridge említett posztja is így kezdődik:

A férfiakat annyira aggasztja, hogy a házasságuk miatt egyetlen egy nő jut nekik életük végéig. Ez egyszerűen nem igaz”

– írja a blogger, és íme a magyarázata:

Én egy 19 éves sziklamászóba szerettem bele, egy 20 éves állatbarátot vettem feleségül, 24 éves anyával alapítottam családot, 25 éves háztartásbelivel építettem farmot, ma pedig egy 27 éves bölcs asszony a feleségem.”

A házasságpárti bejegyzés (amely konkrétan a „ne mondj nemet a házasságra” szlogennel és annak fejtegetésével zárul) utolsó érve:

Ha egészséges az agyad, sosem fogsz ráunni „egyetlen nőre”. El leszel halmozva a nő rengeteg változatával, akik mind-mind a feleségeid lesznek az évek során.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.