Élet-Stílus

Drónnal fülelte le csalfa feleségét a féltékeny férj – VIDEÓ

A férfi a Redditen osztotta meg a szomorú történetét, az internet népe pedig rögtön rápörgött a dologra. Nem is csoda, hiszen nem mindennapi a sztori: a férj már régóta sejtette, hogy a feleségének van valakije, akivel egyébként több mint 18 éve vannak együtt, de eddig nem tudta bizonyítani a feltételezéseit.

A férfi egy idő után úgy döntött, hogy mindent megtesz azért, hogy bizonyítékot szerezzen, ezért vett egy drónt, amivel nemes egyszerűséggel követte a nejét. A megcsalt férj elmondta, hogy bár örül neki, hogy végre megtudta az igazságot, de mégis fájó, hogy a párja ennyi idő után megcsalta.

Szívszaggató érzés volt más karjaiban látni.

Drónnal fülelte le csalfa feleségét a féltékeny férj – VIDEÓ 1
A szomorú Reddit-felhasználó, akit megcsalt a neje.

A férj akkor akkor kezdett el gyanakodni, mikor a felesége mindig egyre korábban ment el dolgozni, majd kapott egy telefont is, hogy jobb lenne, ha jobban figyelne rá. A megcsalt férfi ezután döntött úgy, hogy mindenképp utána jára a dolognak, többször megpróbálta autóval követni a nőt, de

soha nem sikerült rajta kapni.

A várt áttörést aztán a drónos módszer hozta meg, a redditor egy parkolóban pillantotta meg élete párját, aki egy másik férfihoz sietett.

Íme a videó, amin maga a megtört férj meséli el a történteket, de láthatunk részleteket magáról a leleplezésről is.

A Mirror megpróbálta megkeresni a férfit, hogy elmesélje a személyes tapasztalatait, de az eset óta elérhetetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik