Élet-Stílus

Az Egyesült Államok elnöke 2007-ben földre vitt egy embert és ököllel ütötte az arcát – VIDEÓ

Dévai László
Dévai László

ÚJSÁGÍRÓ. 2016. 11. 10. 08:45

Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy Donald Trumphoz hasonló elnöke még soha nem volt Amerikának.

Ezalatt persze bármit lehetne érteni, de már magában az a tény is megdöbbentő, hogy egy olyan ember ül a világ talán legnagyobb hatalmú országának elnöki székében, aki nem is olyan régen, 2005-ben még úgy írta le a nők kapcsán alkalmazott érdekérvényesítő gyakorlatát, hogy

Megragadja őket a pi∗ájuknál fogva.

Ez csak egy dolog a száz közül, itt van például még a temérdek cameoszerep is, amelyekkel az üzletember Trump megpróbált anno még több népszerűséget szerezni. Tudtátok például, hogy az Egyesült Államok elnöke feltűnik egy pillanatra a Reszkessetek betörőkben is? Pedig de, ő az a jól öltözött úriember, aki útbaigazítja Kevin-t egy elegáns New York-i szállodában. Trump a szerepe szerint miután elirányította az egyedül kószáló gyereket, csak bámul egy ideig, majd megy tovább a dolgára. Ebből is kiderül, hogy már akkor is

micsoda szörnyeteg volt!

Ez persze még semmi, sokkal pikánsabb szereplése is volt az elnöknek, játszott ugyanis a Will Smith tévés almamáterének számító NBC-sitcomban, a The Fresh Prince of Bel Air-ben, ami itthon Kaliforniába jöttem címen futott. Azt talán nem kell nagyon túlmagyarázni, hogy a jelenlegi helyzetet és elmúlt hónapok helyzetét tekintve miért bizarr Trump szereplése egy olyan sorozatban, amely egy afroamerikai család vicces mindennapjait mutatja be.

The Fresh Prince of Bel Air

A készítők és az elnök mentségére: az a rész, amiben Trump szerepelt, éppen arra volt kihegyezve, hogy a fiatal, vicces, fekete srác elmegy a gazdag fehérek nagy lakásába és mindenféle poénnnal osztja szét őket, amin szemmel láthatólag nem pöccent be a milliárdos, sőt!

De volt, mikor bepöccent!

Trump egyik legmerészebb szerepe talán az a 2007 WWE gála volt, amelyen nemcsak passzívan vett részt, hanem egy idő után aktívan is, vagyis személyesen is beszállt a bunyóba. Az USA legnagyobb és legnépszerűbb pankrációs szervezete csaknem 9 évvel ezelőtt kérte fel a milliárdost, hogy játsza el saját magát (a pankráció hiperrealitása miatt a cameo fogalma itt értelmezhetetlen volna), amint üzleti konfliktusba keveredik a szervezet akkori népszerűtlen vezetőjével, Vince McMahonnal.

Kép: WWE/Vince McMahon és Donald Trump

Trump a történetben így egy klasszikus “face” lett, aki jól megleckézteti a vele tiszteletlenül beszélő és bánó Mr. McMahon-t, konkrétan úgy, hogy leteperi a földre és ököllel elkezdi a fejét ütni. Ám az igazi megszégyenítés csak a gála végén jön, ekkor Donald Trump erőszakkal

kopaszra borotválja Mr. McMahon-t!

Mint ahogy a videón is látszódni fog, Trump kamu ütési technikája legalább annyira jó, mint a profi pankrátoroké, az energiája és a vehemenciája pedig valósággal lenyűgöző. Az elnök egyébként olyan jól mutat ebben a szerepben, hogy talán meg is kellett volna ragadnia a pankráció világában, lehet, hogy mindenki jobban járt volna.

Íme az Egyesült Államok balhés elnöke!

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

WASHINGTON, DC - JULY 24:  U.S. President Donald Trump waves as walks to Marine One while departing from the White House on July 24, 2017 in Washington, DC. President Trump is traveling to Beaver, West Virginia where is will speak to Boy Scouts at the at the 2017 National Scout Jamboree.  (Photo by Mark Wilson/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.