Élet-Stílus

Az internet beleszeretett ebbe a 18 éves nepáli zöldségárus lányba – FOTÓK

A fiatal lány a CNN Nepálnak elmondta, hogy egy barátjától tudta meg, hogy az interneten egyre többen posztolják a fotóját:

Egy közeli barátom kérdezte, hogy én vagyok-e azokon a képeken, amiket mostanában megosztanak az emberek, de én addig azt sem tudtam, hogy miről beszél, míg meg nem mutatta a bejegyzéseket. Akkor vettem észre, hogy tényleg én vagyok a fotókon.

Az internet beleszeretett ebbe a 18 éves nepáli zöldségárus lányba – FOTÓK 1
Kusum Shrestha
Az internet beleszeretett ebbe a 18 éves nepáli zöldségárus lányba – FOTÓK 2
Kusum Shrestha

Mint kiderült, Kusum Shrestha üzleti főiskolára jár, a szabadidejében pedig szüleinek segít, hogy a földjeiken megtermelt zöldésget, elsősorban paradicsomot el tudják adni a hely piacon. A fotók is épp árulás közben készültek a lányról, akinek a szépsége valósággal megbabonázta a közösségi médiát, az interneten rengetegen arra bíztatják Kusum-t, hogy

próbálkozzon meg a modell szakmával.

A fiatal örül a gyorsan jött népszerűségnek, és annak, hogy olyan karriert futhat be, mint a pakisztáni teaárus srác, akit szintén hasonló módon fedeztek fel, csak őt egy Islamabad-i bazárban szúrták ki a szemfüles internetezők.

Az internet beleszeretett ebbe a 18 éves nepáli zöldségárus lányba – FOTÓK 3
Arshad Khan

A szintén 18 éves Arshad Khan-t, nem csak a közösségi média fedezte fel magának, hanem egy Fitin nevű pakisztáni ruha -és divatcég is, akik nem haboztak sokat, rögtön szerződést kötöttek a teaárussal. Az internetezők szerint a fiatal zöldségárusnak is hasonló utat kellene bejárnia, akit képzeletben már össze is boronáltak a Khan-nal.

Micsoda piacot vihetnének ők ketten!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik