Élet-Stílus

Bizarr indokkal vette rá a srác a barátnőjét, hogy tetoválja a homlokára a nevét

Mert a babkonzervre is rá van írva, hogy Heinz.

Heinz babkonzerv
Heinz babkonzerv

A tetovált test látványa ma már egyre több helyen elfogadott dolog, bár átlagban még mindig durva diszkrimináció éri azokat, akik ki vannak varrva, pláne igaz ez azokra, akiknek valamilyen látható helyen van tetoválásuk, mondjuk a karjukon, a nyakukon, vagy esetleg az arcukon. Sokan azt hozzák fel érvként a tetoválással szemben, hogy egy idő után úgyis megbánja az ember, amit magára tetetett, onnan pedig már nincs visszaút, vagy ha van, akkor az nagyon

fájdalmas és költséges.

Abban az ellenzőknek igazuk van, hogy rengetegen meggondolatlanul varratnak, ők rendszerint az épp aktuális kedvesük nevét szokták kérni, majd mikor jön a szakítás, pánikszerűen rohannak vissza a szalonba, hogy valahogy leszedjék róluk az ex-et.

A bizarr angliai történet egyik főszereplője Ryan Webberley, tetoválóművész barátnője, Kourtney Leigh a barátja nevét tetováltatta nem máshova, mint a

homlokára

“Wibbo Ryan”

A 20 éves Kourtney Leigh tetoválásnak történetéhez hozzátartozik, hogy a lány nem teljesen egyedül döntött úgy, hogy a barátja nevét a homlokára varratja. Ryan addig győzködte Kourtney-t, amíg be nem adta a derekát. Hogy a sztori még bizarabb legyen: kiderült, hogy Webberley az összes eddigi barátnőjének “előírta”, hogy jelöljék meg magukat. A Metro szerint a srácnak eddig 39 barátnője volt, aki megcsináltatta a bélyegnek, sőt, márkának számító “Wibbo Ryan” feliratot.

Talán némileg árnyalja a képet, hogy Webberley maga is rendelkezik hasonló tetoválással, ő több mint 50 nevet visel a testén, állítása szerint ők mindig különböző nők a múltjából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik