Élet-Stílus

Az internetezők most foltos lábak és Tom Hanks miatt szakadtak két táborra

Olaj vagy festék, Murray vagy Hanks: az igazán fontos kérdések a világban.

Emlékszik mindenki az internetet leginkább megosztó problémára? Neeem, nem a menekültek befogadása/kiutálása témára, és nem is a Trump vagy Clinton-kérdésre utaltunk. Hanem, hogy az a nyavalyás esküvői ruha fehér-arany színekben pompázott vagy fekete és kék volt.

Hasonlóan fontos ügyön rágódnak most az unatkozó internetezők: egy lábakat ábrázoló fotón. A Twitterre kikerült fényképen két láb látható.

https://twitter.com/kingkayden/status/791112708594634753

Igen ám, de mi az rajtuk?

A vitázók egyik fele szerint valószínűleg olaj, és ezért csillog. A másik párt azt mondja, hogy fehér festékfoltok színesítik a térdeket.

És ezen tényleg megy a vita:

van, aki szerint egyértelmű, hogy olajtól csillognak a lábak, és van, aki szerint megőrült, aki mást lát, mint fehér festéket.

A témáról író Mashable elfogadja azt a kommentelői álláspontot, hogy festék lesz az, hiszen ha nagyon ráfókuszálunk a képre, egy idő után egyáltalán nem látunk rajta csillogást.

Szerinted olaj vagy festék? Vagy olajfesték? Írd meg kommentben!

Bónuszként azonban jöjjön előbb még egy optikai csuda: előkerült egy három évvel ezelőtti fotó, amelyen egy kisgyerek látható Bill Murray társaságában. Igen ám, de az internetezők egy része szerint az nem is Bill Murray, hanem Tom Hanks.

Szerinted?

Facebook/ReasonsMySonCry
Facebook/ReasonsMySonCry

A BBC felkereste a fotó készítőjét, aki megerősítette, hogy Murray látható a képen. Sajnáljuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik