Élet-Stílus

Netes sztár lett az óriási hajjal született kisbaba

A nyolchetes angol kisgyereket bárhova viszi édesanyja, kíváncsiskodó emberek rohanják le őket.

Miközben a legtöbb újszülött legfeljebb csöppnyi hajjal a fején jön világra, és akinek még is van hajkoronája, azt hamar el is veszti, a júliusban született Junior Noon egészen más eset. Az angol kisfiú ugyanis nem csak nagy hajjal született meg, „sörénye” azóta csak tovább nőtt és erősödött. A róla készült fényképek, és az alább látható videó pedig kisebb internetes hírességgé tette, miután történetét felkapta a brit  és a nemzetközi sajtó.

A kisfiú anyukája, a Brighton városában élő Chelsea Noon a Mirrornak elmondta: az orvosok teljesen ledöbbentek, amikor meglátták, hogy kisfia milyen hajkoronával jött világra. „Karrierjük alatt még soha nem láttak ilyen sok hajjal rendelkező gyereket” – mondta el Noon. De nem csak az orvosok néznek csodálkozva Juniorra.

Noon elmondása szerint a normál esetben alig 40 percig tartó bevásárlása egy helyi boltban két óra hosszú nyúlt, mióta kisfiát is viszi magával. A többi vásárló ugyanis azonnal lerohanja őket, és kérdésekkel bombázzák a nagyhajú gyerekkel kapcsolatban, akire gyorsan ráakasztották a „Baby Bear”, azaz „medvebocs” becenevet.

Az egyébként fodrászként dolgozó anyuka elmondta, hogy egy centit sem vágott le fia hajából születése óta, és nem is tervezi, hogy ollóval megy a közelébe. „Szeretném látni, hogy meddig fog nőni” – közölte Noon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik