Élet-Stílus

Halálba zuhant egy fiatal nő, amikor egy jó fotót akart készíteni az óceánról

Meghalt egy 21 éves nő a kaliforniai San Pedro egyik tengerparti sétányán, miután egy fénykép készítése közben 30 métert zuhant a tengerparti sziklákra – jelentette a helyi sajtó. Lorean Barrera a beszámolók szerint első napját töltötte Kaliforniában, miután Nevadából átköltözött az államba. Barátai ennek alkalmából vitték el a látképéről ismert kirándulóhelyre.

A helyi hatóságok közlése szerint a fiatal nő a figyelmeztető táblák ellenére átmászott egy 1 méter magas betonfalon, hogy jobb rálátása legyen a Csendes-óceánra és a partra, amikor megbotlott papucsában, és a laza talajú magaslatról a mélybe zuhant. Két barátja ugyan megpróbálta megmenteni, de nem jártak sikerrel. A nő holttestét tűzoltók emelték ki.

. Lorean Barrera
A 21 éves nő holttestét tűzoltók emelték ki a parti sziklákról. Fotó: KCAL9

Helyi lakosok az esetről tudósító kaliforniai televízióknak elmondták: az érintett szakasz rendkívül veszélyesnek számít, és rendszeresen előfordul, hogy turisták a mélybe zuhannak. Elmondásuk szerint a betonfalon meredek lejtő„egyáltalán nem stabil, de ezt sokan nem veszik észre, csak akkor, amikor már késő.

A helyi tűzoltóság közlése szerint évente nagyjából tucatnyi ember zuhan a mélybe az érintett szakaszon. Legutóbb alig egy hete halt meg egy férfi és egy nő, miután leestek a harmincméteres magasságból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik